Garmin DriveAssist™ 51 LMT-S (Hela Europa)

Avancerad navigering med inbyggd färdkamera

Navigator med inbyggd färdkamera, avancerade förarvarningar som kollisionsvarningssystem5 och 5,0-tums kapacitiv pekskärm med multitouch
Förladdad med livstids kartor, klicka här för att se täckning1
Ger realtidstjänster2 som trafikinformation och parkering i realtid3
Visa parkeringsinformation i realtid, inklusive priser och tillgänglighetstrender för allmän gatuparkering, när du närmar dig destinationen
Den inbyggda färdkameran med valfritt ljud spelar kontinuerligt in din körning och sparar automatiskt filer vid en krock och via GPS registreras var och när händelser inträffade
Produkt id: 010-01682-12
Lagerstatus:
Variant pris ändring
Pris med rabatt
3.199,00 kr
Rabatt
  1. Beskrivning
  2. Recensioner
  3. ...

Du får kamerastöd bakom ratten med Garmin DriveAssist, navigatorn med inbyggd färdkamera. Den här navigatorn har smarta funktioner som handsfree samtal via Bluetooth®4 och realtidstjänster plus förarvarningar med kamerastöd som hjälper dig att vara uppmärksam. Se bara framåt och kör.

Inbyggd färdkamera

Garmin Drive Assist levereras med en kompakt, inbyggd färdkamera som kontinuerligt spelar in körningen med valfri ljudinspelning inifrån fordonet, för att kunna ge dig en ögonvittnesredogörelse när du behöver den som mest. Händelsedetektorn G-sensor sparar automatiskt videomaterial vid en krock. GPS:en registrerar exakt när och var händelsen inträffade. Ett utbytbart microSD-kort ingår och du kan enkelt spela upp videofilmer direkt på enheten. Eller använd vår kostnadsfria VIRB®-app för att titta på bilder senare på din kompatibla smartphone eller surfplatta.

Live-tjänster för din enhet

Överlista trafikstockningar med tidsbesparande alternativa rutter eller genom att undvika dem helt och hållet. Med information i realtid kan du ägna mindre tid åt att leta efter en parkeringsplats. För trafikmeddelanden, relevanta omdirigeringsanvisningar och uppdaterade väderprognoser, hämta Smartphone Link -appen, som ansluter Garmin DriveAssist med en kompatibel smartphone. När du närmar dig destinationen kan du parkera utan att stressa genom att visa priser och tillgänglighet för gatuparkering. Smartphone Link-appen möjliggör även LiveTrack², där föraren kan dela sin plats så att vänner kan se var du är oavsett om du uträttar ärenden på stan eller är ute på en lång bilresa.

Förarvarningar med kamerastöd

Dra nytta av innovativa funktioner för föraruppmärksamhet som endast är tillgängliga på Garmin DriveAssist. När bilen står stilla i trafiken meddelar "Kör"-varningen dig när trafiken framför dig har börjat röra på sig. Kollisionsvarningen5 meddelar dig om du kör för nära framförvarande fordon och om du viker av från vägen eller mot mötande trafik, får du varningar om körfältsbyte5. Navigera enkelt bland svårlästa husnummer, tack vare funktionen Garmin Real Vision. När du närmar dig adressdestinationen växlar navigeringsskärmen till en kameravy, som visar en ljusstark pil som pekar på vald plats.

Smart uppkoppling

När du synkar din Bluetooth-aktiverade smartphone till Garmin DriveAssist får du funktioner som gör att du kan vara uppkopplad utan att ta händerna från ratten. Ring handsfree samtal och ta emot anpassningsbara smartaviseringar6 på navigatorns skärm. Det innebär att du kan se inkommande samtal, sms och kalenderpåminnelser utan att behöva sträcka dig efter telefonen.

Röststyrd navigering

Behöver du vägbeskrivning? Säg bara till. Garmin DriveAssist har röstaktiverad navigering som svarar på kommandon och navigerar dit du måste ta dig7.

Med Wi-Fi® är du uppdaterad

Vi gör det enkelt att hålla dina kartor och program uppdaterade nu när Garmin DriveAssist-navigatorn har inbyggd Wi-Fi. När en ny uppdatering är tillgänglig och du är i ditt trådlösa hemnätverk får du automatiskt ett meddelande på skärmen. Då är det dags att ansluta enheten till valfritt uttag och låta den uppdatera via Wi-Fi medan den laddas. Sedan är du redo att ge dig iväg igen.

Förarvarningar

För att uppmuntra en säkrare körning och öka situationsberedskapen innehåller Garmin DriveAssist förarvarningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar och viltövergångar. Dessutom varnar navigatorn när du kör åt fel håll på en enkelriktad gata och uppmärksammar dig på närliggande skolor och skolzoner. Ta emot meddelanden för närliggande rödljuskameror och fartkameror8 och få trötthetsvarningar med förslag på möjliga rastplatser efter flera timmars körning.

Mer navigering från din Garmin smartwatch

När du har parat ihop navigatorn med din kompatibla Garmin-smartwatch (säljs separat) kan du ta emot navigation direkt på handleden, även när du har parkerat bilen och promenerar mot din destination. Få även praktiska varningar på klockan. Du behöver inte oroa dig för att tappa bort din bil på en full parkering, din smartwatch ger kompassvägledning från ditt parkerade fordon till din destination och tillbaka till bilen igen.

Olycksaviseringar

Ge dig själv och dina nära och kära lite lugn och ro genom att veta att om en incident inträffar blir de omedelbart underrättade. Tilldela din valda kontakt och de får automatiskt ett textmeddelande4 om du inte avbryter meddelandet innan du skickar det. Det textmeddelandet innehåller en kartlänk till den plats där incidenten inträffade.

Återupplev resan med Travelapse

Använd den inbyggda färdkameran för att skapa en cool video över din nästa resa. Funktionen Travelapse ger dig långa, natursköna körfilmer och du kan använda den kostnadsfria VIRB-appen på din kompatibla smartphone för att skapa en kort videosammanfattning. Efter det är det enkelt att dela på sociala medier för att återuppleva minnen igen och igen.

Bilresor blir ännu bättre med TripAdvisor®

När du inte är bekant med området är det skönt att få rätt riktning utpekad. Därför har vi tagit TripAdvisor till Garmin DriveAssist-navigatorn. Visa betyg för intressanta reseplatser, t.ex. hotell, restauranger och sevärdheter längs din rutt eller nära din destination. Från världens största resesajt direkt till din bil, vi hjälper dig att hitta stoppen som gör hela resan till en del av destinationen. Hitta även nya attraktioner med den inbyggda reseplaneraren, som gör bilresorna roliga genom att föreslå intressanta stopp längs vägen.

Garmin Real Directions

Omdefiniera "turn-by-turn-röstguidning" med Garmin Real Directions. Våra lättförståeliga köranvisningar använder igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus utöver upplästa gatunamn och vägleder dig som om din bästa vän sitter i passagerarsätet. Inget mer kisande för att läsa avlägsna gatuskyltar. Lyssna bara på Garmin Real Directions som talar om för dig, "Sväng vänster efter bensinstationen" eller "Sväng höger efter den röda byggnaden." Det har aldrig varit enklare att följa anvisningar.

Fungerar med Garmin-backkamera

För en komplett navigeringslösning paras Garmin DriveAssist ihop med BC 30 trådlös backkamera (säljs separat, professionell installation rekommenderas). När den är ansluten kan du enkelt se fordon, fotgängare och andra hinder direkt på Garmin DriveAssist-skärmen när du backar.

Kartor av hög kvalitet

Kvaliteten på kartdata kan göra hela skillnaden mellan att hitta eller inte hitta din destination. Med högkvalitativ kartdata från HERE kan din Garmin-enhet förse dig med den information du behöver, när du behöver den som mest. Därigenom minskar frustrationen när du kör eftersom du kan undvika förseningar och den tid du tillbringar i bilen minskar.

Allmänt

Fysiska mått 14,0 B x 8,4 H x 2,1 D cm (2,6 cm, inklusive kamera).
Vikt

191.4 g

Batteri uppladdningsbart litiumjonbatteri
Skärmtyp WQVGA TFT-färgskärm med vitt bakgrundsljus
Skärmstorlek, B x H 11,1 B x 6,3 H cm; 12,7 cm diag
Skärmupplösning, B x H 480 x 272 bildpunkter
Batteritid 30 minuter

Kartor och minne

Förladdade vägkartor  
Inkluderar livstidskartuppdateringar  
Accepterar datakort ja (minneskort till färdkamera: min 4 GB-kort ingår; klass 4 eller högre; kartdatakort ingår ej).

Rekommenderade navigeringsprodukter

Röstaktiverad navigering (manövrera enheten med muntliga kommandon)  
Kompatibel med FM-trafikmottagare  
Lifetime trafik uppdateringar (få gratis livstids trafikuppdateringar)  
Junction view (visar junction bilder) Ja (photoReal-visning av korsningar)
Trådlös Bluetooth®-teknik  
Fartbegränsningsindikator (visar fartbegränsning för de flesta större vägarna i USA och Europa)  

Extra

Extra
  • Reseplanerare: ja
  • Tripplogg: ja
  • Inbyggd färdkamera: ja
  • Förarvarningar för skarpa kurvor, skolzoner, varningar för rödljus- och fartkameror med mera: ja
  • Kamerastödda funktioner för frontalkrocksvarningar, varningar för körfältsbyte: ja
  • Garmin Real Directions: ja
  • Intressanta platser från Foursquare: ja

Den här USB-masslagringsenheten är kompatibel med Windows® XP och senare samt Mac® OS X 10.4 och senare.

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.