Hyr ett Dräger Interlock® 7500 från oss!

Har du ett villkorat körkort som kräver alkolås? Vi erbjuder en pålitlig lösning för dig som behöver uppfylla villkoren för fortsatt körning. Genom att hyra ett alkolås från oss säkerställer du att du uppfyller alla lagkrav och kan fortsätta köra säkert och lagligt.

 • Steg 1

  Om du har blivit av med ditt körkort på grund av rattfylleri finns det en möjlighet för dig att kunna fortsätta köra om du installerar ett alkolås i ditt fordon. Du ansöker om körkort med villkor om alkolås hos Transportstyrelsen.

 • Steg 2

  Ansök om att hyra ett alkolås via kontaktformuläret längst ner på sidan för att få information om våra alkolås och hyresalternativ. När du har fyllt i formuläret skickar vi hyresavtalet. Du måste sedan fylla i hyresavtalet antingen i vår butik eller via mail.

 • Steg 3

  När vi hanterat din ansökan och fått godkännande från Transportstyrelsen, kontaktar vi dig för att boka en tid för installation av alkolåset i ditt fordon. Våra tekniker ser till att installationen sker smidigt och att du får all nödvändig information för att använda alkolåset korrekt.

 • Steg 4

  Med alkolåset installerat i ditt fordon kan du nu fortsätta köra under villkoren för ditt villkorade körkort.

 • Pris

  12 månader - 1795 SEK/månad

  24 månader - 1295 SEK/månad

 • I hyresavtalet ingår följande

  Montering & demontering av Dräger Interlock® 7500

  Ordinare service/logguppladdning & kalibrering

 • Viktigt att tänka på!

  1. Begär alkolåset service måste det göras inom begärd tid. Annars låses det helt. Du får inte äta eller dricka inom 10 minuter före ett prov. Gäller även under färd.

  2. Hyrestagaren är ansvarig för låset och alla utandningsprov som sker.

  3. Spolarvätska, rengöringsmedel och andra alkoholhaltiga medel kan ge utslag och hanterar dessa enligt givna instruktioner.

  4. Manipulation eller tecken på sådan kan innebära omedelbara uteslutning.

  5. Ej erlagd betalning mot oss eller Dräger innebär uteslutning.

  6. Data från alkolåset överförs till Transportstyrelsen i samband med service.

  7. Extra service ingår ej i hyresavtalet. Kostnaden för extra service är 995 SEK.

 • Därför väljer förare Dräger Interlock® 7500

  Ingen väntetid
  Dräger Interlock 7500 ger ett snabbt resultat, oavsett temperatur. Interlock 7500 är redo när du är det!

  Trygghet
  Lika enkelt som Dräger Interlock 7500 är att använda, lika säkert är alkolåset. Oavsett förhållanden kan du lita på att resultatet blir rätt. 

  Inga felaktiga utandningsprov
  Dräger Interlock 7500 har en unik funktion för att undvika felaktiga testresultat. Alkolåset kan känna efter om alkoholen kommer från förarens lungor, munskölj, spolarvätska, handsprit eller någon annan källa. Som användare kan du känna dig säker på att inga felaktiga utandningsprov kommer att registreras med ett Dräger Interlock 7500 installerat.

  Diskret
  Dräger Interlock 7500 har en modern design och smälter därför in i en modern fordonsinredning. Det gör att det inte är uppenbart för en utomstående att ett alkolås är installerat.

Nedan finner du ansökningsformuläret för att hyra ett Alkolås.