Våra Tjänster

Välkommen till vår tjänstesida, där vi erbjuder en omfattande uppsättning av högkvalitativa bilrelaterade tjänster för att möta dina behov och önskemål.

Oavsett om du behöver uppgradera ditt ljudsystem, installera parkeringshjälp eller säkerställa att dina däck är i toppskick, är vi här för att hjälpa dig. Vårt dedikerade team av experter är redo att leverera professionell service och säkerställa att din bil är redo för varje resa.

Bläddra igenom vårt utbud av tjänster nedan och kontakta oss för att ta det första steget mot att förbättra din bilupplevelse idag!

 • Montage av Bilstereo

  Är du trött på din gamla stereo? Eller saknar din fabriksmonterade huvudenhet funktioner som du verkligen vill ha? Upplev den ultimata ljud- och multimediaupplevelsen i din bil med hjälp av våra experter! Vi monterar bilstereon med precision och noggrannhet, så att du kan njuta av kristallklart ljud med de senaste funktionerna på varje resa.

 • Ljuduppgraderingar

  Saknar du ett distinkt ljud eller den djupa basen du alltid velat ha? Våra experter erbjuder toppmoderna uppgraderingar av högtalare, baslåda och slutsteg, vilket ger dig en kraftfull och dynamisk ljudupplevelse som tar varje resa till en helt ny nivå.

 • Montage av Parkeringshjälp

  Oavsett om du har svårt att bedöma avstånd eller behöver extra ögon i ryggen, är våra parkeringssensorer och backkameror din perfekta lösning. Våra experter installerar dessa system med precision och noggrannhet, vilket gör att du kan undvika hinder och parkera med millimeterprecision varje gång.

  Vi installerar även bilkameror/dashcams som en pålitlig och praktisk lösning för att dokumentera din körning. Med en bilkamera monterad kan du vara säker på att varje ögonblick på vägen fångas med tydlighet och tillförlitlighet.

 • Bluetooth Lösningar

  Säg hej då till kablar och hej till frihet med våra Bluetooth lösningar! Om det finns möjlighet att integrera Bluetooth i din fabriksmonterade huvudenhet så kan vi göra det, annars kan vi erbjuda alternativ som inkluderar att byta stereo med inbyggd Bluetooth.

 • Montage av Parkeringsvärmare

  Starta dagen med ett varmt leende och en varm bil! Som auktoriserad Webasto-verkstad har vi den nödvändiga expertisen för att installera och ge vägledning genom alternativen. Dessutom erbjuder vi även installation av elektriska bilvärmare från DEFA och Calux, vilket ger dig ännu fler alternativ att välja mellan för att hålla din bil varm och redo för kalla morgnar.

 • Montage av Dragkrok

  Få mer nytta av din bil med en dragkrok! Våra professionella tekniker installerar dragkrokar som gör det enkelt och säkert att dra släpvagnar, husvagnar och mer.

 • Montage av Larm

  Parkera din bil var som helst utan oro med ett Larm! Vi erbjuder larminstallationer som säkerställer att din bil är skyddad mot tjuvar och inkräktare. Våra tekniker installerar olika typer av larm, inklusive DEFA DVS90 och andra pålitliga märken, för att möta dina specifika behov och önskemål.

 • Montage av Spårsändare

  Undrar du vart bilen står? Med en spårsändare behöver du aldrig mer undra. Vi erbjuder installation av spårsändare som gör det möjligt att enkelt lokalisera ditt fordon. Hör av dig till oss för en fullständig offert!

 • Däckservice

  Ge dina däck bästa möjliga vård med vår professionella däckservice. Vi erbjuder ett komplett sortiment av tjänster, såsom däckhotell, hjulskifte, balansering och tvätt, för att maximera deras livslängd och prestanda. Med vår noggranna och service kan du känna dig trygg på vägen med däck som är perfekt underhållna.

 • Bilservice

  Vi erbjuder service för mopedbilar, personbilar och lätta lastbilar. Vår erfarna personal ser till att ditt fordon alltid är redo för vägen med noggranna kontroller och professionell service. Vi förstår vikten av att ha ett pålitligt fordon och strävar efter att erbjuda den bästa servicen för att säkerställa din säkerhet och komfort på vägen. Kontakta oss idag för att boka din bilservice och låt oss ta hand om ditt fordon med professionell omsorg!

 • Montage, Uthyrning & Service av Alkolås

  Vi erbjuder en omfattande alkolåstjänst som täcker alla dina behov. Oavsett om du behöver hyra, installera eller utföra service på alkolås, är vi här för att hjälpa dig. Vår expertis sträcker sig från att tillhandahålla pålitliga alkolås till att säkerställa att de fungerar optimalt med regelbunden service. Har du ett villkorat körkort som kräver alkolås? Så erbjuder vi uthyrning av alkolås för dig som behöver uppfylla villkoren för fortsatt körning. Genom att hyra ett alkolås från oss säkerställer du att du uppfyller alla lagkrav och kan fortsätta köra säkert och lagligt.

  Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra alkolåstjänster eller besök Hyra Alkolås.

Fyll i formuläret för en fullständig offert!